top of page
Obrázek autoraWebmaster

Ve zdravé ČR zdravý zub 2023

Dne 12.4. 2023 jste se na náměstí 5 měst mohli setkat s mile vyhlížejícími studenty mávající velkými různobarevnými kartáčky. Tento den již tradičně probíhá akce, která si klade za cíl proškolit poměrně velkou část naší veřejnosti v dentální hygieně.


Školení se účastní studenti zubního lékařství z jednotlivých lékařských fakult a s nadšením předávají své znalosti z oboru dál ve svém volném čase. Za to jim za spolek moc děkujeme a vážíme si jejich nadšení a ochoty. Stejně tak jsme moc rádi za vřelou podporu fakult i měst při pořádání akce.





A jak akce probíhala?


To se dozvíte níže ve zprávách a fotkách z každého města níže. Ve zkratce studenti po příchodu zájemce motivovali k čištění zubů běžným manuálním kartáčkem. Ten, kdo se o čištění opravdu zajímal, byl vycvičen i v čištění sólo kartáčkem a mezizubním kartáčkem. Všechny pomůcky k čištění nám věnovala firma CURAPROX. Mimo čištění se příchozí často zajímali o ústní vody, které si na místě mohli vyzkoušet a o kterých se mohli dozvědět nové informace. Ústní vody nám darovala firma LISTERIN. Děkujeme oběma sponzorům akce, bez kterých by akce nemohla být taková, jaká je!




Jak prožívali akci organizátoři v jednotlivých městech si můžete přečíst zde:

Zpráva z Brna (Náměstí Svobody)

Zpráva z Hradce (Masarykovo náměstí)

Zpráva z Olomouce (Dolní náměstí)

Zpráva z Plzně (Náměstí Republiky)

Zpráva z Prahy (Palackého náměstí)







159 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page