top of page
Obrázek autoraKateřina Medřická

Účast sdružení na sněmu České stomatologické komory

O víkendu 17 až 19. 5. 2024 se uskutečnil 82. sněm České stomatologické komory, na kterém mělo Sdružení studentů stomatologie své dvoučlenné zastoupení, a to ve složení prezidentka Kristýna šťastná a 2. viceprezidentka Eliška Jandová. Sněmu jsme se zúčastnily za účelem rozvinutí naší spolupráce s Českou stomatologickou komorou, získání její další podpory a navázání bližších vztahů.



Sněm se konal ve Špindlerově mlýně v hotelu Harmony. Celou akci začalo v sobotu dopoledne oficiální jednání, které se neslo v profesionálním duchu. V odpoledním bloku jsme měly možnost vystoupit s krátkým představením naší činnosti a prezentací o Sdružení studentů stomatologie, kde jsme účastníkům sněmu nastínily naše tradičně pořádané akce, zahraniční spolupráce a představu budoucnosti našeho partnerství s ČSK. Závěrem jsem podepsaly celoroční smlouvu s ČSK, která se rozhodla nás podpořit a podílet se na spolufinancování akcí, jako jsou například zahraniční výjezdy na EDSA a IADS.


Myslíme si, že toto víkendové setkání mělo pro naše sdružení veliký přínos a že se vše povedlo nad naše očekávání. Účast na sněmu nám také přinesla možnost inspirovat se chodem valných shromáždění organizací, jako je Česká stomatologická komora.

Navázaly jsme bližší spolupráci i s oblastními stomatologickými komorami a dozvěděly jsme se tak více o tom, jak ČSK funguje i na lokální úrovni.


Děkujeme České stomatologické komoře za podporu a za možnost zúčastnit se jejich sněmu. Těšíme se další setkání!


Kristýna Šťastná a Eliška Jandová

58 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comentarios


bottom of page